web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Familia Boca a ajuns la afaceri de 14 mil. euro în 2019 cu producătorul de vopsele Sentosa din Sălaj

Familia Boca a ajuns la afaceri de 14 mil. euro în 2019 cu producătorul de vopsele Sentosa din Sălaj

Producătorul de lacuri şi vopsele Sentosa Impex din ju­de­ţul Sălaj şi-a majorat cifra de afaceri cu 12% în 2019 şi a ajuns la un rezultat de 65 de milioane de lei (aproximativ 14 mil. euro), arată datele de pe site-ul Minis­terului de Finanţe. Com­pania a rea­lizat anul trecut un profit de 7,3 mi­lioa­ne de lei şi a avut un nu­măr mediu de 171 de angajaţi. Avan­sul a venit după ce, în trei ani ante­ri­ori, busi­nessul urmase un trend des­cres­cător.

Sentosa Impex este deţinută, potrivit datelor de pe plat­forma de analiză a companiilor Confidas, de doi acţionari – Ilarian şi Mihaela Boca –, fiecare având proporţii egale din companie. Pe site-ul com­pa­niei se precizează că fir­ma are peste 100 de agenţi de vânzări, 40 de depozite de produse finite şi măr­furi, peste 100 de autou­tilitare şi autoturisme.

Codul CAEN al Sentosa Impex indică acti­vităţi de fabricare a vo­p­selelor, lacurilor, cer­nelii tipografice şi mas­ticurilor, însă nu există informaţii despre nu­mărul de fabrici ale com­paniei şi amplasarea ace­s­tora. Sediul com­pa­niei se află în comuna Hida din judeţul Sălaj, la aproape 40 de kilometri distanţă de Zalău.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW