web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Austriecii de la Rosendahl au ajuns la afaceri de 7,5 mil. euro cu fabrica de la Satu Mare

Austriecii de la Rosendahl au ajuns la afaceri de 7,5 mil. euro cu fabrica de la Satu Mare

Compania Rosendahl Nextrom, subsidiara locală a grupului austriac Knill Gruppe, a realizat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 35,3 mil. lei (7,5 mil. euro) potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

Rosendahl este specializată în execuţia de piese şi categorii de produse în domeniul construcţiilor metalice precum şi maşini complete, cablarea dulapurilor de comandă, construcţii sudate speciale cu prelucrare mecanică şi tratamentul suprafeţelor. Compania a demarat în 2018 un proiect de investiţii de 3,5 mil. euro în vederea extinderii capacităţii de producţie, potrivit unor informaţii anterioare.

Compania Rosendahl Nextrom (fosta Rosendahl Industrial Services) a fost înfiinţată în anul 2001 la Satu Mare cu principal domeniu de activitate fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice. Rosendahl Nextrom este controlată de compania austriacă Rosendahl Nextrom GmbH, care se ocupă de fabricarea liniilor de producţie pentru producătorii de baterii auto, cabluri şi fibră optică. Compania este parte a Knill Gruppe, o afacere de familie de 300 de ani, prezentă în 17 ţări, potrivit datelor de pe site-ul companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW