web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Wizz Air a redeschis bazele din Sibiu şi Timişoara

Wizz Air a redeschis bazele din Sibiu şi Timişoara

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat redeschiderea bazelor din Sibiu şi Timişoara. Pasagerii pot face rezervări pe 35 de rute spre ţări precum Germania, Austria şi Elveţia.

”Suntem încântaţi să redeschidem bazele noastre din Sibiu şi Timişoara şi să reluăm zborurile către mai multe destinaţii pentru a le permite pasagerilor din România să îşi viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afaceri sau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranţa şi bunăstarea pasagerilor şi a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecţie pentru a asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile”, a declarat Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air.

Printre măsurile anunţate de companie se numără obligativitatea purtării măştilor de protecţie în timpul zborurilor. De asemenea, echipajul va distribui şerveţele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord şi încurajarea plăţii contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Aeronavele Wizz Air vor fi dezinfectate în timpul nopţii, în conformitate cu indicaţiile oficiale.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW