12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de materiale de construcţii Saint-Gobain a lansat panourile cu protecție anti-virus...

Producătorul de materiale de construcţii Saint-Gobain a lansat panourile cu protecție anti-virus și anti-bacterii, ce pot fi fixate pe mese, blaturi sau birouri

Saint-Gobain România, filiala din România a grupului francez cu acelaşi nume, a lansat pe piață panourile cu protecție anti-virus și anti-bacterii PrimeView Protect, un perete despărțitor din sticlă ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurând astfel distanțarea socială recomandată între persoane. Mai mult decât atât, peretele despărțitor din sticlă este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminuează riscul de contagiune și permite respectarea măsurilor de protecție impuse de autorități.

”De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistența companiilor și organizațiilor. Criza sanitară prin care trecem cu toții este una dintre acestea. De peste 350 de ani, depășim împreună toate provocările, fiind susținuți de expertiza noastră, de poziția noastră solidă pe piețe puternice, de spiritul nostru de inovație și de valorile care ne unesc. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare și inovație, ne dorim să dezvoltăm întotdeauna produse sustenabile care să asigure confortul, starea de bine, securitatea și durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spațiile în care se aplică regulile de distanțare socială, fie că vorbim despre spitale și farmacii, birouri, recepții, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat în România, în situl nostru industrial Pietta Glass Working din Vălenii de Munte, cu sticlă specială produsă la fabrica noastră Saint-Gobain Glass din Călărași”, declară Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.

Kit-ul PrimeView Protect conține un ecran din sticlă, două suporturi din sticlă și un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesităților, produsul vine în două variante: Standard Protect – caracterizat prin reducerea expunerii la germeni și Glass Pass – dedicat birourilor și ghișeelor, pentru ca transferul hârtiilor și mărfurilor să aibă loc în siguranță. În plus, acesta poate fi montat cu ușurință pe orice suprafață netedă (lemn, sticlă), datorită benzii adezive cu două fețe.

Cu 13 fabrici în portofoliu, număr în care intră şi Sekurit, şi 1.800 de angajaţi, afacerile Saint-Gobain România au fost în 2018 de 1 miliard de lei. La nivelul întregului grup, Saint-Gobain, prezent în 68 de ţări, a avut în 2019 vânzări de 42,6 miliarde de euro, potrivit raportului financiar. Grupul este listat la bursa de la Paris.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments