web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de confecţii metalice Megatitan din Beclean estimează afaceri de peste 8 mil. euro

Producătorul de confecţii metalice Megatitan din Beclean estimează afaceri de peste 8 mil. euro

Producătorul de confecţii metalice Megatitan din Beclean, ce oferă servicii de debitare laser, îndoire sau ştanţare a pieselor din oţel, inox şi aluminiu, cu sediul în localitatea Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, controlat de antreprenorul Ioan Daniel Bălan, a închis anul 2019 cu afaceri de 34 de milioane de lei (7 mil. euro), înregistrând o scădere uşoară faţă de anul precedent. Însă, pentru anul în curs, Ioan Daniel Bălan, proprietarul companiei, mizează pe o creştere de circa 17% a cifrei de afaceri.

”Anul acesta, ne dorim să atingem o cifră de afaceri de  40 mil. lei (8,2 mil. euro). În toată această perioadă, am căutat să menţinem un ritm echilibrat de pro­ducţie şi să nu avem pierderi sub­stanţiale. Din fericire, do­meniul nostru a con­tinuat să funcţioneze destul de aproape de pa­ra­metri normali”, a spus Ioan Daniel Bălan, citat de Ziarul Financiar.

De asemenea, în cele două luni de stare de ur­gen­ţă, compania a început să producă în localitatea Beclean tăviţe din inox pen­tru dezin­fec­ta­rea încălţă­minte­lor, ce se pot plasa la intrarea în magazine, farmacii, spaţii publice şi case sau apartamente. În cadrul companiei lucrează aproximativ 110 angajaţi. Daniel Bălan consideră că pandemia de Covid-19 a adus noi provocări tuturor antreprenorilor, forţându-i să răspundă la noile nevoi ale consumatorilor.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW