web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Centrul de servicii Bombardier din Cluj-Napoca a făcut afaceri de peste 19 mil. euro în 2019

Centrul de servicii Bombardier din Cluj-Napoca a făcut afaceri de peste 19 mil. euro în 2019

Compania canadiană Bombardier Transportation Shared Services a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de peste 91,6 mil. lei (19,4 mil. euro), în creştere cu 3% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a realizat anul trecut un profit net de aproximativ 4 milioane de lei (841.000 de euro), având un număr mediu de 616 angajaţi, conform datelor publice.

În Cluj-Napoca, Bombardier este cunoscut pentru centrul de operaţiuni de tip shared services şi funcţionează în prezent cu trei departamente: finanţe, resurse umane şi achiziţii. Centrul din Cluj este angajat în furnizarea de servicii pentru 40 de entităţi Bombardier Transport şi Aerospaţial din regiunea EMEA, conform informaţiilor de pe site-ul companiei.

Canadienii au deschis centrul de servicii de la Cluj-Napoca, ce asigură activităţile administrative pentru mai multe fabrici din Europa, în vara anului 2009. Bombardier Transportation este lider mondial în tehnologia feroviară, cu un portofoliu ce acoperă întregul spectru de soluţii feroviare, variind de la trenuri, la subsisteme şi semnalizare.

Compania oferă sisteme complete de transport, tehnologie de e-mobilitate şi servicii de întreţinere. Bombardier Transportation face parte din grupul Bombardier, cu sediul central în Montreal, Canada. Acţiunile Bombardier sunt tranzac­ţionate pe Bursa din Toronto (BBD). În anul fiscal încheiat în 31 decembrie 2019, Bombardier a înregistrat venituri de 15,8 miliarde de dolari, având peste 60.000 de angajaţi, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW