web analytics
Sunteți aici

Italienii de la IGD au redeschis centrele comerciale Winmarkt

Cele 14 centre comerciale Winmarkt, controlate de grupului italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), au fost deschise clienţilor, acestea încadrându-se în categoria magazinelor sub 15.000 mp care sunt exceptate de la restricţii în perioada stării de alertă.

Magazinele au fost anterior dezinfectate şi au fost luate măsuri pentru protecţia şi siguranţa oamenilor. Filtrele pentru sistemul de ventilaţie şi aer condiţionat au fost schimbate, iar igienizarea spaţiului se face de mai multe ori în timpul zilei, în special pe suprafeţele cu care vizitatorii intră frecvent în contact (balustrade, scări rulante, butoane lifturi, mânere uşi etc).De asemenea, intrările sunt prevăzute cu dezinfectant pentru mâini, iar agenţii de pază fac triaj epidemiologic prin măsurarea temperaturii.

”Ne dorim ca toţi oamenii care ajung în centrele noastre să se simtă în siguranţă la cumpărături şi să ştie că depunem toate eforturile pentru a menţine un spaţiu igienizat.”, declară Iulian Hatmanu, Property Manager Winmarkt.

Conform prevederilor legale în vigoare, purtarea măştii de protecţie este obligatorie atât pentru personalul magazinelor, cât şi pentru clienţii care intră în centrele comerciale. Momentan, ramân închise, până la noi reglementări din partea autorităţilor, spaţiile de joacă pentru copii, de entertaiment şi zona de food court, fiind disponibile doar serviciile de livrare la domiciliu.  

Winmarkt are în proprietate 14 centre comerciale şi o clădire de birouri, în 13 orase: Alexandria, Bistriţa, Brăila, Buzău, Cluj-Napoca, Galaţi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Tulcea, Turda şi Vaslui. Compania este din 2008 în proprietatea grupului italian Immobiliare Grande Distribuzione (IGD).

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW