web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Vasile Mureşan din Cluj a făcut afaceri de peste 135 mil. euro din distribuţia de ţigări

Antreprenorul Vasile Mureşan din Cluj a făcut afaceri de peste 135 mil. euro din distribuţia de ţigări

Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere activă în domeniul distribuţiei de ţigări (99% din business), cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a finalizat anul 2019 cu o cifră de afaceri de peste 641,3 mil. lei (135,3 mil. euro), în creştere cu 11,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a avut anul trecut un profit net de peste 8,5 mil. lei (1,8 mil. euro), mai mult cu 35% faţă de anul anterior, şi un număr mediu de 123 de anga­jaţi, conform datelor publice.

Sediul companiei Punctual Comimpex se află în Cluj-Napoca, iar punctele de lucru sunt în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu-Mare, Sălaj, Bihor, Alba şi Maramureş. Furnizorii sunt companiile producătoare şi importatoare de ţigarete din România (BAT, JTI, Philip Morris, Imperial Tobacco, HTS Hongta, KTI), iar clienţii provin în principal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie. În 2018 a fost înfiinţată o divizie de distribuţie de băuturi în cadrul companiei Punctual Comimpex, prin preluarea unei alte firme din cadrul grupului, care îşi desfăşoară activitatea pe raza judeţului Cluj.

Compania şi-a bugetat anul acesta un program de investiţii de 3 mil. lei pentru achiziţia unor maşini de distribuţie şi ajustarea sistemului IT. Anul trecut, Punctual Comimpex a investit anul treut 2,1 mil. lei, în principal pentru reînnoirea parcului auto şi în tehnică de calcul. Compania Punctual Comimpex a fost înfiinţată în anul 1993 la Cluj-Napoca şi este deţinută de omul de afaceri Vasile Mureşan. Distribuitorul clujean se numără printre cele mai mari 100 de companii controlate de antreprenori români.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW