web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de lactate Napolact şi-a făcut magazin online, comenzile fiind disponibile momentan doar în Cluj

Producătorul de lactate Napolact şi-a făcut magazin online, comenzile fiind disponibile momentan doar în Cluj

Producătorul de lactate Napolact, parte a grupului FrieslandCampina, îşi lansează propriul magazin online, pe platforma e-shop.napolact.ro, comenzile fiind disponibile iniţial doar în Cluj.

”Lumea din jurul nostru se schimbă de pe o zi pe alta, online-ul a devenit noul normal şi ne-am dorit să venim în întâmpinarea consumatorilor noştri cu o platformă digitală, special concepută pentru Napolact. Pentru început, o testăm în Cluj, unde putem livra direct din magazinul nostru”, spune Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

În plus, cumpărătorii pot folosi platforma pentru a dona produse pentru Banca pentru Alimente Cluj. Pentru fiecare coş de cumpărături sau de donaţii ale unui client, FrieslandCampina România va dona o cantitate identică, dublând echivalentul conţinutului, până pe 21 iunie 2020.

De la începutul stării de urgenţă FrieslandCampina România a donat peste şase tone de produse Napolact către spitale si asociaţii din Cluj şi Mureş, printre care Spitalul de Boli Infecţioase Cluj şi Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureş. În Bucureşti, Napolact a livrat produse lactate către Spitalul V Babeş, Spitatul Balş, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colţea.

FrieslandCampina este prezentă pe piaţa din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke şi Dots şi oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt şi gustări pe bază de lapte.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW