web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Fabrica Bosch din Blaj oferă studenților alternative ”altfel” pentru a-și petrece vacanţa de vară (P)

Fabrica Bosch din Blaj oferă studenților alternative ”altfel” pentru a-și petrece vacanţa de vară (P)

Atunci când vine vorba despre carieră, mare parte dintre studenții români au deja în minte o imagine de ansamblu cu privire la cariera dezirabilă și, implicit, o direcție profesională către care doresc să își îndrepte atenția. Cu toate acestea, experiența practică este liantul principal între începuturile de drum și desăvârșirea tinerilor ca profesioniști într-un anumit domeniu.

Fabrica Bosch din Blaj încurajează tinerii aflați la început de drum și pune la dispoziția studenților un program de intership în domeniile inginerie, calitate, logistică şi resurse umane. Programul promovează filosofia lifelong learning și reiterezează implicarea companiei în sprijinirea sistemului educațional din România.

Pe parcusul a 2 luni, studenții au oportunitatea de a participa la dezvoltarea sau derularea a diverse proiecte, într-un mediu profesional, alături de ingineri cu experiență. Mai mult decât atât, în colaborare cu specialiștii Bosch și asistați în permanență de mentorii lor, tinerii își pot dezvolta propriile proiecte, acumulând astfel experință relevantă în cadrul unei unități de producție și, în același timp, își pot cultiva și dezvolta aptitudinile și abilitățile de a lucra în echipă.

Atunci când vine vorba de proiecte de succes, pasiunea și disponibilitatea de a investi timp sunt ingrediente esențiale. Cosmin, colegul nostru de la Bosch Blaj a urmat un program de masterat în domeniul ingineriei electrice în Cluj, mai exact „Tehnici moderne de proiectare asistată de calculator”. A fost mereu pasionat de zbor, de aceea nu a stat deloc pe gânduri atunci când a trebuit să-şi aleagă proiectul de disertaţie: Studiul Platformei Stewart şi aplicarea în simulatoare. Astfel, a legat pasiunea cu tehnica și a construit un simulator, care poate fi adaptat și ca simulator auto. Proiectul a fost unul de amploare, însă Cosmin a fost susținut atât de cadrele universitare, cât și de colegii şi superiorii lui de la fabrica Bosch Blaj.

„Ca să realizezi o lucrare de amploare trebuie să gaseşti un proiect care să alimenteze o dorinţă sau o pasiune pe care o ai. Astfel îţi vei putea investi timpul, care va fi mult, mult mai mult decât crezi. Iar când simţi că e foarte greu, aminteşte-ţi că nu eşti singur, sunt în jur mulţi oameni dornici să-ţi ofere ajutor. În plus, nu uita să te bucuri de fiecare etapă a proiectului.” (Cosmin Pop – Inginer de proces Bosch Automotive Blaj)

Aplicațiile pentru noile poziții de internship în cadrul Fabricii Bosch din Blaj, pentru perioada iulie-august 2020 au fost deschise oficial în 24 aprile 2020, iar studenții înscriși în program vor fi remunerați pentru eforturile lor. Cererile pot fi depuse virtual, AICI, pentru domeniul tehnic şi AICI, pentru domeniul comercial.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW