web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Farmec Cluj: Ne-am adaptat toate capacităţile pentru a ajunge să producem lunar peste 1.000 tone de dezinfectant

Farmec Cluj: Ne-am adaptat toate capacităţile pentru a ajunge să producem lunar peste 1.000 tone de dezinfectant

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, urmează să ajungă la o producţie de peste 1.000 de tone de dezinfectant pe lună, potrivit lui Mircea Turdean, CEO-ul companiei, citat de Ziarul Financiar.

”Am intrat putenic pe piaţa dezinfectanţilor atât pentru a face ceva pentru noi, pentru companie şi pentru oamenii noştri, cât şi pentru piaţa locală. Într-o lună am reuşit să ieşim pe piaţă cu zece produse de dezinfectat – 3 dezinfectanţi noi şi restul dezinfectanţi la diferite gramaje. Am facut într-o lună ceea ce în mod normal am fi făcut într-un an şi ceva, iar rezultate încep să se vadă. Am solicitat avizarea noilor produse în regim de urgenţă. Toate capacităţile de producţie le-am adaptat pentru aceste produse, iar începând de luna aceasta vrem să ajungem la o producţie de peste 1.000 de tone de dezinfectanţi lunar”, a spus Mircea Turdean, CEO Farmec Cluj, citat de ZF.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW