web analytics
Sunteți aici
Home > ANTREPRENORI DE SUCCES > Familia Scurtu din Rebrişoara, Bistriţa-Năsăud, a ajuns la afaceri de 28 mil. euro cu firma de construcţii Dimex-2000 Company

Familia Scurtu din Rebrişoara, Bistriţa-Năsăud, a ajuns la afaceri de 28 mil. euro cu firma de construcţii Dimex-2000 Company

Compania de construcţii Dimex-2000 Company, controlată de antreprenorii Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu din loca­li­tatea Rebrişoara, judeţul Bistriţa-Năsăud, a avut anul trecut o cifră de afaceri de 132,9 mil. lei (28 mil. euro), în creştere cu aproximativ 3% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Constructorul bistriţean a realizat în 2019 un profit net de peste 6,6 mil. lei (1,4 mil. euro), mai mult cu 5,5% faţă de anul precedent, având un număr mediu de 222 de angajaţi, con­form datelor publice.

Dimex se ocupă de construcţia şi întreţinerea drumurilor şi a podurilor, construcţii civile, industriale, reţele de apă şi ca­nalizare, consolidări şi zi­duri de sprijin, staţii de tra­tare şi epurare. Com­pania furnizează be­toa­ne industriale şi ru­tiere, mixturi asfaltice şi închiriază utilaje de construcţii. Printre con­tractele câştigate în ultimul an de Dimex se află proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a dru­murilor judeţene DJ151B şi DJ142, Ungheni (DN15) – Mica – Târnăveni (DN14A), judeţul Mureş, o investiţie de aproximativ 106 mil. lei (22,4 mil. euro), realizată în asociere cu OPR Astfalt, Oblas Publicas Y Regadios şi Explan.

Un alt contract câştigat este reabilitarea sistemului rutier din Hunedoara, o investiţie de aproximativ 60 de milioane de euro, care prevedere reabilitarea a 114 străzi şi a 319 drumuri vecinale. Dimex a mai câştigat în asociere cu compania Explan din Cluj-Napoca un contract de peste 68 mil. lei (14,6 mil. euro), pentru rea­bil­i­ta­rea a 27 km de drum în Ţara Lăpu­şului, judeţul Maramureş. La înce­pu­tul acestui an, Dimex-2000 Company în asociere cu Conrep din Vişeu de Sus, Maramureş, au câştigat un contract de peste 64 mil. lei (aproximativ 13 mil. euro), pentru modernizarea drumului ju­deţean DJ 187, Valea Ruscovei, din judeţul Maramureş, cu o lungime de 20 km.

Dimex-2000 Company a implementat în ultimii ani un proiect european de 9,2 mil. lei (peste 2 mil. euro) în vederea modernizării fluxului de producţie, creşterii capacităţii şi a numărului de angajaţi, potrivit site-ului companiei. Dimex-2000 Company a fost înfiinţată în anul 2000 în localitatea Răbrişoara din judeţul Bistriţa-Năsăud, cu principal domeniu de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Compania este controlată de antreprenorii Ioan şi Neluţa Lucreţia Scurtu.

Sursa Foto: Bistrita Business

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW