web analytics
Sunteți aici

Start-up-ul SpineUP din Timişoara vrea să ajute utilizatorii să scape de durerile de spate cu ajutorul unei aplicaţii mobile

SpineUP, un start-up din Timişoara, are în plan dezvoltarea unei aplicaţii mobilă care să-i ajute pe utilizatori, printr-un program de exerciţii scurte ce pot fi desfăşurate acasă dar şi la birou, să amelioreze şi să prevenă durerile de spate.

”Încercăm să diminuăm durerile de spate pe cât posibil pentru că sunt o problemă care ne doare şi la propriu şi la figurat. După ce am absolvit Facultatea de Kinetoterapie am început să interacţionez cu pacienţii şi de foarte multe ori ajungeam la aceleaşi întrebări şi aceeaşi problemă. Pacienţii spuneau că stau prea mult pe scaun, că îi doare spatele şi întrebau ce ar trebui să facă. Răspunsul stă în exerciţii şi un stil de viaţă cât mai puţin sedentar”, a declarat Andreea Bureschi, cofondator al SpineUP, citat de ZF.

Start-up-ul îşi propune să colaboreze direct cu companiile atunci când va finaliza aplicaţie, în ideea ca acestea să plătească pentru ca softul să fie accesibil angajaţilor.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW