web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Metro Cash & Carry a investit 400.000 de euro în produse dezinfectante şi bunuri de protecţie a angajaţilor şi clienţilor

Metro Cash & Carry a investit 400.000 de euro în produse dezinfectante şi bunuri de protecţie a angajaţilor şi clienţilor

Lanţul de magazine Metro Cash & Carry a investit 400.000 de euro în produse dezinfectante şi bunuri de protecţie a angajaţilor şi clienţilor. Su­ma este valabilă până la începutul lunii aprilie, ur­mând să crească odată cu prelungirea actualei situaţii de urgenţă.

”Din momentul în care în România a luat amploare criza generată de COVID-19, Metro a prioritizat protejarea angajaţilor şi a clienţilor săi, motiv pentru care am investit până acum sume importante în produse de dezinfectare şi în echipamente de protecţie”, spune Roland Ruffing, CEO Metro Cash & Carry România.

Mai mult, ca o măsură suplimentară de protecţie pentru angajaţii care lucrează în magazine şi au contact direct cu clienţii, compania a introdus controale zilnice de sănătate. Accesul în magazine este permis doar după verificarea temperaturii angajatului/clientului şi doar dacă temperatura este sub 37,5 grade Celsius.

”Au fost, de asemenea, montate panouri din plexiglas transparente pentru angajaţii de la intrare clienţi, iar casele de marcat şi toate zonele de lucru (birouri, recepţie marfă, livrări) au fost dotate cu distribuitoare de materiale de dezinfecţie.”

Metro Cash & Carry a instituit şi o procedură pentru curăţarea din 30 în 30 de minute a magazinelor, în special a benzilor pentru produse de la casele de marcat, cărucioarelor sau ecranelor touch. Angajaţilor din sediul central comer­ciantul le-a oferit mijloacele necesare pentru a-şi desfăşura activitatea de acasă, iar pentru cei care lucrează în magazine există dezinfectanţi şi echipa­mente de protecţie – mănuşi, măşti, vizie­re/ochelari de pro­tecţie.  Nemţii au local 30 de magazine cash & carry proprii şi nu anunţă deschideri noi. Compania are însă şi operaţiuni online.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW