22.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 20, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEAL60 de companii şi instituţii publice vor putea produce combinezoane, halate, viziere...

60 de companii şi instituţii publice vor putea produce combinezoane, halate, viziere şi dezinfectanţi de suprafeţe

Centrul de Cerce­ta­re Ştiinţificã pentru Apãrare CBRN şi Ecologie a avizat favorabil 60 de companii şi instituţii pu­bli­ce pentru a începe producţia a 71 de echipamente me­dicale de protecţie precum combinezoane, vi­ziere, halate şi dezin­fec­tanţi de supra­feţe, con­form infor­ma­ţiilor de pe site-ul insti­tu­ţiei.

Dintre acestea, cele mai multe avize au fost date pentru producţia de viziere – 39, urmate de avizele pentru producţia de echipamente de pro­duc­ţie a pielii precum com­binezoane şi ha­late impermeabile de unică folosinţă – 26 şi cele pen­tru pentru dezinfectanţi de suprafeţe – 6.

Unele companii şi instituţii au primit aviz pen­tru mai multe tipuri de produse – Statul Major al Forţelor Terestre va produce patru ti­puri de viziere, Romtehnochim va produce două tipuri de dezinfectanţi de suprafeţe, Marecom Impex va produce combi­nezoane şi halate imper­meabile de unică folosinţă, GT Company va pune pe piaţă două tipuri de com­binezoane, com­pa­nia Intex va produce combi­ne­zoa­ne şi halate de unică folosinţă, iar Atelier Persona a primit aviz pen­tru trei tipuri de com­bine­zoane.

Printre companiile care au primit aviz pentru a produce combinezoane este şi Matei Conf Grup. Printre cei care au fost avizaţi să producă echipamente medicale de protecţie şi dezinfectanţi de suprafeţe sunt şi instituţii publice precum Academia Tehnică Militară, Statul Major al Forţelor Aeriene, Statul Major al Forţelor Terestre, precum şi Baza 191 Logistică pentru comunicaţii şi tehnologia informaţiei. Toate aceste instituţii publice vor produce mai multe tipuri de viziere.

Cinci companii au primit avizul pentru a produce dezinfectanţi pentru suprafeţe – Romtehnochim, o companie care până acum producea vopsele, tencuieli decorative şi pardoseli, a primit avizul pentru două tipuri de dezinfectanţi, Laborex, companie cu activitate în domeniul producţiei de substanţe şi soluţii chimice, Agat Daverra – cu activitate în fabricarea săpunurilor detergenţilor si a produselor de întreţinere, Weyland Services – distribuitor de echipamente si tehnologii pentru tratare apei sau epurarea apelor uzate – şi Laboratoarele Merlin – companie activă pe piaţa producţiei şi distribuţiei de băuturi şi alimente tradiţionale.

Activitatea principală a companiilor care vor produce viziere este cea de producţie publicitară, iar cele care vor produce combinezoane sunt majoritatea firme care se ocupă cu fabricarea de articole de îmbrăcăminte.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments