web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Banca Transilvania va permite adăugarea cardurilor emise de alte bănci în aplicaţia sa BT Pay

Banca Transilvania va permite adăugarea cardurilor emise de alte bănci în aplicaţia sa BT Pay

Banca Transilvania va permite clienţilor să adauge şi carduri emise în România de alte bănci sau fintech-uri în aplicaţia BT Pay, potrivit informaţiilor  transmise de bancă.

”Venim cu aceste noutăţi pentru clienţii noştri deoarece acum, mai mult ca oricând, au nevoie de online banking. BT Pay este deja parte din viaţa multor români care folosesc telefonul la cumpărături sau pentru a trimite şi primi bani. Pentru ei am prioritizat cele anunţate azi, ca să le fim alături şi la bine, şi la greu”, a transmis Oana Ilas, director executiv, management şi dezvoltare produse retail la Banca Transilvania.

Noua versiune a aplicaţiei va fi disponibilă gradual începând cu data de 13 aprilie 2020, iar actualizarea va fi disponibilă pentru clienţii cu aplicaţia instalată. Noile funcţionalităţi BT Pay permit adăugarea în aplicaţie a cardurilor emise în România atât ale Băncii Transilvania, cât şi ale altor bănci sau fintech-uri pentru a realiza transferuri de bani între cardurile BT adăugate în aplicaţie sau pe baza numărului de telefon către cardurile BT ale altor utilizatori BT Pay, iar banii se primesc instantaneu cu comision zero.

Pentru acces la BT Pay nu sunt necesare drumuri la bancă. Aplicaţia se descarcă gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS, după care trebuie adăugate cardurile online.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW