web analytics
Sunteți aici

Componentiştii se adaptează la criză: Fujikura, cu fabrici în Cluj-Napoca şi Dej, a demarat producţia de viziere pentru personalul medical

Producătorul japonez de cablaje auto Fujikura Automotive, a demarat producţia de viziere pentru protejarea personalului medical în lupta cu COVID-19. Compania, prezentă pe piaţa locală de aproximativ 19 ani, deţine fabrici în Cluj-Napoca şi Dej, judeţul Cluj, şi un centru de cercetare-dezvoltare în Sibiu, înfiinţat şi pentru gestionarea şi rezolvarea problemelor ce pot apărea în activi­tăţile de producţie. Fujikura Automotive România produce cablaje auto, în principal pentru grupul Volkswagen din Germania.

”În contextul epidemiologic actual, în care comunitatea medicală românească se confruntă cu o situaţie dificilă în ceea ce priveşte procurarea de echipamente de protecţie împotriva infectării cu COVID-19, Fujikura doreşte să sprijine sistemul medical şi va produce, cu titlul de donaţie, viziere pentru protecţia celor din prima linie. Primele mostre sunt deja pregătite şi vor ajunge în unităţile spitaliceşti pentru validare, urmând să livrăm cantităţile necesare în zilele ce urmează”, au transmis reprezentanţii companiei Fujikura Automotive România.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW