web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender şi eMAG au lansat cea mai mare platformă de donaţii, cu o ţintă de 50 mil. lei pe lună

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender şi eMAG au lansat cea mai mare platformă de donaţii, cu o ţintă de 50 mil. lei pe lună

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender şi eMAG au lansat platforma de donaţii ”Donează pentru linia întâi”, cu scopul de a ajuta medicii şi personalul sanitar, precum şi poliţiştii, armata şi jandarmii, în contextul pandemiei COVID-19, ţinta fiind strângerea a 50 milioane lei pe lună.

Cumulat, cele patru companii au donat până acum 4 milioane de lei. Până acum au fost contractate peste 40 de milioane de măşti, mănuşi, combinezoane şi peste 2 milioane de măşti FFP2. Produsele ajung săptămânal în ţară cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane Tarom transformate în cargo.

Necesarul de produse este centralizat săptămânal de către Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, iar pe baza acestui necesar se realizează distribuţia. Obiectivul este să fie strânse donaţii lunare de 50 de milioane de lei.

”Facem asta pentru România, facem asta pentru comunităţile locale, facem asta pentru toţi românii. Pentru noi este un semn de speranţă că patru companii reuşim să cooperăm în momente de criză pentru binele comunităţii şi abia aştept să ajungem la 4.000 de companii în proiect. Cooperarea şi solidaritatea sunt cel mai important lucru acum, ca să trecem cu bine criza medicală şi să păstrăm societatea şi economia într-o formă cât mai bună, astfel încât oamenii sa fie cât mai puţin afectaţi”, a declarat Omer Tetik, CEO Banca Transilvania .

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW