web analytics
Sunteți aici

Asociația Produs de Cluj pune la dispoziția clujenilor o platformă online cu preparate alimentare tradiționale

Consiliul Județean Cluj a lansat magazinprodusdecluj.ro, o platformă on-line destinată comercializării preparatelor alimentare tradiționale. Platforma este organizată și gestionată de către Asociația Produs de Cluj, entitate aflată sub autoritatea forului administrativ clujean.

www.magazinprodusdecluj.ro cuprinde, pentru început, produsele a 16 antreprenori clujeni, care oferă uleiuri presate la rece, brânzeturi din lapte de oaie, preparate din carne, sucuri, dulcețuri și siropuri naturale, prăjituri de casă, vinuri, miere de albine, legume și fructe de sezon, produse de igienă personală.

Ambalarea se va face de către angajații Asociației Produs de Cluj, în două spații autorizate, prevăzute cu temperatură controlată, din cadrul Agro Transilvania, societate aflată, la rândul ei, sub autoritatea Consiliului Județean.

Persoanele interesate vor putea comanda direct în magazinul online. Înainte de onorarea comenzii, clienții vor fi contactați prin poșta electronică sau telefonic. Livrarea se va face în municipiul Cluj-Napoca și în comunele Apahida, Baciu și  Florești, iar plata se va face online, cu cardul.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW