web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Timişoreana donează un 1 mil. lei către Crucea Roşie pentru achiziţionarea de echipamente pentru spitale

Timişoreana donează un 1 mil. lei către Crucea Roşie pentru achiziţionarea de echipamente pentru spitale

Timişoreana, cel mai vândut brand de bere din România, deţinut Ursus Breweries, donează 1 milion de lei către Crucea Roşie Română pentru achiziţionarea de echipamente urgente şi necesare pentru spitalele din România ca parte a iniţiativei naţionale de strângere de fonduri #separaţidarîmpreună, menită să sprijine necesităţile urgente ale sistemului medical din România în lupta împotriva Coronavirus.  

Toţi românii care doresc să îi ajute pe semenii care au nevoie, se pot alătura iniţiativei donând echivalentul a 2 euro prin SMS la numărul 8827, cu textul: DONEZ. Crucea Roşie va folosi aceste donaţii pentru achiziţionarea de echipamente urgente şi extrem de necesare spitalelor din România, acolo unde sunt trataţi românii afectaţi de noul tip de Coronavirus.

”România şi românii au nevoie unii de alţii acum, mai mult ca oricând. Suntem cu toţii parte din aceeaşi umanitate şi este datoria noastră, a tuturor, să ne implicăm activ. De 300 de ani, Timişoreana face parte din viaţa românilor, şi ne dorim să le fim alături şi în aceste momente. Chiar dacă în această perioadă suntem separaţi, putem fi împreună. Este nevoie de sprijinul, mai mic sau mai mare, al cât mai multora dintre noi”, a declarat Dragoş Constantinescu, preşedinte Ursus Breweries, deţinătoarea mărcii Timişoreana.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW