19.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, mai 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALKastamonu Reghin: Suntem în continuare operaţionali şi livrăm toate comenzile

Kastamonu Reghin: Suntem în continuare operaţionali şi livrăm toate comenzile

Compania Kastamonu România (fosta Prolemn), controlată de firma Kastamonu Entegre, unul dintre cei mai importanţi jucători din domeniul prelucrării lemnului din Turcia, a transmis că fabrica din Reghin, unde lucrează peste 800 de oameni, este în continuare operaţională şi onorează toate comenzile contractate, iar până în momentul de faţă nu s-a luat decizia de suspendare a activităţii din cauza pandemiei de COVID-19, potrivit Ziarului Financiar.

În fabrica Kastamonu din Reghin sunt produse plăci de tip HDF (plăci fibrolemnoase de înaltă densitate – n.red.), foi de uşi, PAL (plăci din aşchii de lemn) brut şi PAL melaminat, dar şi blaturi de bucătărie pentru reţelele de bricolaj, producătorii de mobilă, distribuitorii de materiale şi accesorii pentru industria mobilei.

”Suntem în continuare operaţionali şi livrăm toate comenzile. Până în momentul de faţa nu s-a luat decizia de suspendare a activităţii”, au declarat oficialii Kastamonu din România, citaţi de ZF.

Pe platforma de la Reghin funcţionează o linie de producţie pentru PAL (plăci din aşchii de lemn) cu o capacitate de 500.000 de metri cubi pe an, trei linii de melaminare cu o capacitate de 27.000 000 de metri pătraţi pe an, o linie de impregnare hârtie cu o capacitate de 50.000.000 de metri pătraţi pe an, o linie de producţie blaturi de lucru cu o capacitate de peste 200.000 de bucăţi pe an, două linii de producţie feţe de uşi cu o capacitate de peste 17.000.000 de bucăţi pe an şi o unitate de producţie foi de uşi cu o capacitate de peste 100.000 de bucăţi pe an, conform datelor furnizate anterior de companie. Compania a obţinut autorizaţia de reciclare şi valorificare a deşeurilor de lemn, focusul pentru anul în curs fiind înglobarea graduală în producţie a materiei prime reciclate.

Kastamonu a finalizat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 127 mil. euro. Exportul generează peste 50% din cifra de afaceri a companiei, incluzând gama de produse de la Reghin, dar şi articole complementare produse la fabricile Kastamonu din grup, cu destinaţii pe toate continentele.  Kastamonu livrează produsele realizate la Reghin în ţări precum Ungaria, Italia, Serbia, Polonia, Turcia, Ucraina, Republica Moldova, Cehia, Croaţia, Slovenia, Slovacia, Algeria, Maroc, Guatemala, Egipt sau Franţa, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments