web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Michelin opreşte producţia de la Zalău din cauza epidemiei de coronavirus

Michelin opreşte producţia de la Zalău din cauza epidemiei de coronavirus

Michelin România s-a aliniat deciziilor luate la întregii industrii auto şi a oprit, la finalul săptămânii trecute, producţia de pe platforma industrială din Zalău, la câteva zile distanţă de când a încetat producţia şi la fabrica de anvelope Victoria din Floreşti, judeţul Prahova.

”În acelaşi context dificil şi date fiind anticipările privind o scădere importantă a comenzilor, Platforma Industriala de la Zalău îşi va opri activitatea. Uzina Zalău Cord nu mai funcţionează din data de 28 martie, iar uzina Zalău Anvelope va închide producţia începând cu data de 31 martie. Excepţie fac anumite activităţi critice sau cu foc continuu care vor avea un program specific. Urmărim toate protocoalele interne pentru a asigura închiderea progresivă şi pentru a ne proteja angajaţii”, au declarat oficialii Michelin România.

La nivel european constructorii auto au oprit producţia de maşini, iar majoritatea producătorilor de componente au oprit producţia în contextul extinderii epidemiei de coronavirus. Peste 200.000 de angajaţi din industria auto locală sunt în şomaj tehnic din cauza epidemiei, companiile dorind să-şi protejeze angajaţii.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW