12.1 C
Cluj-Napoca
joi, mai 23, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTStartup-ul clujean Gumzzz, care dezvoltă un motor de căutare pentru industria globală...

Startup-ul clujean Gumzzz, care dezvoltă un motor de căutare pentru industria globală de stomatologie, a accesat o investiţie de 100.000 de euro

Startup-ul clujean Gumzzz, care lucrează la un produs care le va pune la dispoziţia pacienţilor din întreaga lume opţiuni de a accesa servicii şi pachete stomatologice din diferite ţări, a finalizat o primă rundă de finanţare de 100.000 de euro. În prezent, startup-ul înfiinţat în Cluj-Napoca este evaluat la 1 milion de euro.

Gumzzz se adresează pacienţilor şi cabinetelor, respectiv clinicilor stomatologice, concentrându-se pe îmbunătăţirea procesului de selecţie a serviciilor medicale, dar şi pe oferirea de soluţii cu privire la asigurări medicale dentare şi finanţare pentru pacienţi.

Pacienţii vor putea selecta gratuit clinica stomatologică cea mai relevantă pentru ei pe baza recenziilor făcute de alte persoane. Platforma îi permite pacientului să interacţioneze în timp real cu departamentul de suport Gumzzz sau cu o persoană desemnată din echipa unităţii medicale alese şi dispune de opţiunea de încărcare de documente pentru a fi vizualizate de medicul stomatolog. 

Pentru clinici, Gumzzz creează un context digital în care acestea îşi pot construi o prezenţă virtuală prin contul de pe platformă. Clinicile pot interacţiona live cu pacienţii şi pot avea o evidenţă clară a programărilor şi a eventualelor anulări. Gumzzz oferă un mediu controlat în care cabinetele şi clinicile stomatologice îşi pot lista ofertele speciale, cu promisiunea că acestea vor ajunge direct la grupul ţintă care are oportunitatea de a le achiziţiona direct din platformă.

În curând, Gumzz va oferi servicii de asigurare medicală dentară şi finanţare pentru pacienţii care folosesc serviciile clinicilor din platformă. Pacienţii vor avea ocazia să plătească direct cu cardul prin intermediul platformei sau direct la clinică, păstrând astfel o evidenţă a cheltuielilor şi procedurilor care pot fi regăsite permanent în contul de utilizator din platformă.

Start-up-ul le va oferi utilizatorilor informaţii relevante despre opţiunile de transport si facilităţile de cazare din oraşul în care se află clinica aleasă, plus atracţiile turistice din zona respectivă. Astfel, platforma include şi componenta de turism medical, iar pacientul are control asupra serviciilor medicale, cazării şi transportului.

În spatele soluţiei Gumzzz stă o echipă de 15 oameni, formată din programatori, specialişti în marketing şi medici stomatologi. Compania este condusă de Vlad Şuteu, antreprenor din Cluj-Napoca, întors în România după 9 ani petrecuţi la studii şi în companii din Marea Britanie şi Danemarca.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments