web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Guvernul interzice restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor să mai asigure servirea la masă a clienților

Guvernul interzice restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor să mai asigure servirea la masă a clienților

Guvernul interzice restaurantelor, hotelurilor și cafenelelor să mai asigure servirea la masă a clienților, permițând doar servicii de drive in, room service și livrare la client.

Restaurantele și barurile nu mai pot organiza activități care presupun rămânerea clienților în locații. Ordinul semnat astăzi prevede, astfel, interzicerea activității de servire și consum al produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Guvernul interzice și teatrelor, furnizorilor de tratament balnear, organizatorilor de jocuri de noroc să mai furnizeze servicii în spații închise. În acest sens sunt suspendate și activitățile religoase realizate în spații închise. Se interzice organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise. În cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanța între participanți trebuie să fie de peste 1 metru.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW