web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Zsolt Benedekt din Târgu-Mureş a făcut afaceri de peste 5 mil. euro cu magazinele naturiste Vita­mix

Antreprenorul Zsolt Benedekt din Târgu-Mureş a făcut afaceri de peste 5 mil. euro cu magazinele naturiste Vita­mix

Antreprenorul Zsolt Benedekt, fondatorul şi acţionarul magazinelor Vita­mix, plănuieşte dezvoltarea capaci­tăţii lo­gistice a com­pa­niei, dar şi des­chi­deri de noi maga­zine, în func­ţie de opor­tuni­tate. Creşterea vânzărilor în 2019 a dus afacerile Vitamix la 26 mil. lei (5,4 mil. euro), potrivit Ziarului Financiar.

”Anul 2019 a fost unul bun, am avut o creş­tere de 30% a cifrei de afaceri, profitul a cres­cut şi el cu circa 35%. Anul trecut am mai des­chis opt magazine proprii, doar în centre co­mer­ciale, astfel că avem în prezent 40 de maga­zine Vitamix. Vor urma încă trei deschi­deri în perioada următoare”, a spus Zsolt Bene­dekt, citat de ZF.

Businessul Adams Vision a fost înfiinţat în urmă cu 13 ani în Târgu-Mureş, având iniţial un alt domeniu de activitate, care presupunea dezvoltarea de software. Oportunităţile din piaţa de suplimente alimen­tare au dus la schimbarea domeniului de activitate spre distribuţia tradiţională în magazine a produselor, dar şi o unitate de producţie şi ambalare în Târgu-Mureş.

Magazinele Vitamix sunt prezente în general în centrele comerciale cum sunt Veranda Mall, Cluj Mall, Kaufland sau Auchan, însă antreprenorul se uită şi la locaţii stradale pentru extindere. Portofoliul de produse al companiei in­clu­de suplimente alimentare, uleiuri cos­me­tice, uleiuri esenţiale, produse cos­me­tice şi ali­mente sănătoase (produse fără glu­ten, fruc­te uscate, cereale şi seminţe ne­pro­ce­sa­te).

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW