0.7 C
Cluj-Napoca
marți, martie 5, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIGrupul MOL caută absolvenți de top pentru programul Growww

Grupul MOL caută absolvenți de top pentru programul Growww

Grupul MOL anunță deschiderea perioadei de aplicații pentru următoarea ediție a programului său premiat de recrutare de talente, Growww, care oferă proaspeților absolvenți o oportunitate unică de a-și începe cariera într-una dintre cele mai mari corporații din Europa Centrală și de Est. Prin intermediul programului, MOL își propune să dezvolte o nouă generație de experți din industrie, oferindu-le experiențe de lucru care să-i pregătească pentru provocările de afaceri viitoare.

Grupul MOL deschide peste 130 de posturi în domeniile ingineriei, afacerilor, IT, precum și științelor sociale și ale naturii. Candidații cu o experiență profesională de până la un an pot candida pentru funcții atât la sediul central din Budapesta, cât și la subsidiarele locale ale Grupului MOL din 8 țări: Austria, Cehia, Croația, Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Acest program intensiv cu durata de un an oferă posibilitatea de familiarizare cu operațiunile Grupului MOL din toate segmentele de business și funcționale. Pe lângă cunoștințele practice și vizitele la diverse platforme industriale, tinerii profesioniști au șansa de a-și însuși cunoștințe specifice domeniului printr-un program educațional de afaceri bine structurat, ce reprezintă totodată și o excelentă oportunitate de a relaționa cu manageri de top ai companiei și de a crea relații profesionale. Fiecare participant este susținut de un mentor care îi oferă îndrumare profesională și feedback, ajutându-l totodată să se adapteze unui mediu de lucru dinamic și multicultural.

„În ultimii 13 ani, mii de tineri au fost recrutați prin intermediul programului Growww, fiind atinsă o rată de retenție solidă de peste 80%. Pentru mine, această popularitate continuă a programului nostru de atragere a tinerilor talentați este încă o dovadă a faptului că MOL este unul dintre cei mai atractivi angajatori din regiunea ECE. Fiind o companie globală, le oferim tinerilor oportunitatea de a modela viitorul companiei cu idei noi și inovatoare. Acum este un moment foarte interesant pentru tinerii absolvenți pentru a veni alături de noi, deoarece pot participa la diferite proiecte inovatoare și durabile. Aș dori să subliniez că vorbim de mult mai mult decât un simplu stagiu de practică: oferim un loc de muncă cu normă întreagă, cu un salariu competitiv și un pachet de beneficii”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vicepreședinte HR în cadrul Grupului MOL.

De-a lungul ultimului deceniu, programul Growww a obținut recunoaștere internațională extinsă și a devenit o adevărată marcă în industrie, cu cea mai bună rată de retenție dintre programele de profil, de peste 80%. În același timp, proporția femeilor din totalul colegilor angajati prin programul Growww a ajuns la 40% anul trecut, depășind cu mult media din industria de petrol și gaze.

Grupul MOL este o companie de petrol și gaze internaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări, o forţă de lucru dinamică formată din 25.000 de angajaţi în întreaga lume şi peste 100 de ani de experienţă în industrie. Activităţile de explorare şi producţie ale Grupului MOL sunt susţinute de o experienţă de peste 75 de ani în domeniul hidrocarburilor. În prezent, activităţile de producţie se desfăşoară în 8 ţări, iar cele de explorare în 13 ţări. Grupul MOL controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de aproximativ 2.000 de benzinării în 10 ţări din Europa Centrală şi de Est, dintre care 228 in Romania.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments