web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Banca Transilvania a acordat credite de aproape 500 mil. lei în cadrul programului Start-Up Nation

Banca Transilvania a acordat credite de aproape 500 mil. lei în cadrul programului Start-Up Nation

Banca Transilvania a finanţat 5.500 de proiecte din cele 10.000 incluse în programul Start-Up Nation, cele mai multe afaceri fiind localizate în Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Bihor, Timiş şi Prahova, cu o medie de 330/judeţ. Vârsta medie a antreprenorilor este de 37 de ani.

Proiectele finanţate au dus la crearea a peste 25.000 de job-uri, 19.500 dintre acestea pentru persoane defavorizate, absolvenţi de liceu sau persoane care nu aveau loc de muncă. Banca a acordat până acum aproape 2.600 de credite-punte în cadrul programului, în valoare totală de aproape 500 de milioane de lei. Antreprenorii pot accesa Pachetul BT Start-Up Nation, care cuprinde credit-punte (dobândă fixă: 4,5%; comision de acordare: 0,75%), cont curent, facilitatea Contul primul an gratuit şi facilităţi complementare bankingului.

Banca Transilvania (simbol bursier TLV), cea mai mare instituţie de credit din România în funcţie de activele gestionat, a încheiat 2019 cu un profit net de 1,6 miliarde lei, în creştere cu 33%, în timp ce veniturile operaţionale s-au majorat cu 12,17%, la 4,03 miliarde lei, potrivit raportului financiar preliminar. Activele au urcat cu 18% la 87,4 miliarde de lei. Acestea sunt datele la nivel individual, adică la nivelul băncii şi nu la nivelul întregului grup.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW