web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Operatorul american de call-centere Sykes angajează 110 oameni pentru biroul din Cluj-Napoca

Operatorul american de call-centere Sykes angajează 110 oameni pentru biroul din Cluj-Napoca

Furnizorul american de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Enterprises Eastern Europe are disponibile în prezent 110 locuri de muncă pentru funcţionari informaţii clienţi la biroul din Cluj-Napoca, potrivit informaţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj. Compania a finalizat anul 2018 cu un număr mediu de 1.548 de angajaţi, conform datelor publice.

Grupul american Sykes a intrat pe piaţa locală în anul 2010, cu un spaţiu de 1.800 mp închiriat în clădirea de birouri Sigma Center din Cluj, dezvoltând proiecte pentru Samsung. Compania Samsung a lansat în luna aprilie a anului trecut un serviciu de asistenţă şi suport nonstop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi portabile ale companiei, furnizarea servi­ciului fiind exter­nalizată către compania Sykes Enter­prises.

Un angajat într-un departament de call-center, care oferă servicii doar în limba română, poate câştiga un salariu de până la 2.000 de lei, însă venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună. Sykes Enterprises Eastern Europe a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 138,4 mil. lei (29,8 mil. euro), mai mult cu 20% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice, şi un profit net de aproximativ 13 mil. lei (2,8 mil. euro).

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW