19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, mai 24, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂGrupul de firme Maviprod-IRUM din Reghin angajează 100 de oameni

Grupul de firme Maviprod-IRUM din Reghin angajează 100 de oameni

Grupul de firme Maviprod-IRUM, deţinut de familia Oltean din Reghin, a ajuns în prezent la aproximativ 600 de angajaţi, atât în zona de producţie, cât şi de comercializare, în condiţiile în care pe parcursul anului 2019 au fost recrutaţi peste 100 de oameni, pe fondul extinderii capacităţilor de producţie, dar şi al deschiderii de noi puncte de lucru. 

Pentru anul în curs, conducerea Maviprod-IRUM are în plan să mai angajeze încă aproximativ 100 de oameni, joburile disponibile fiiind pentru specialişti în domeniul vân­zărilor (re­prezentanţi co­mer­ciali, agenţi vân­zări), ingineri (me­canic, de pro­dus, teh­no­log), teh­nicieni me­canici, pre­lucrători prin aş­chi­ere, opera­tori utilaje. 

Companiile IRUM şi Maviprod, cu activităţi în pro­duc­ţia de utilaje agri­cole şi forestiere şi comercializarea pie­selor de schimb, au ajuns în 2018 la un business cumulat de 47,5 mil. euro, mai mult cu aproximativ 20% faţă de anul anterior.

”Pentru acest an estimăm o creştere a cifrei de afaceri de apro­ximativ 5%, ba­zată pe faptul că în portofoliul nostru există noi produse, că dorim să ne ex­tindem prin des­chiderea unor noi puncte de lucru şi prin con­tinuarea dezvoltării reţelei de dealeri, atât în domeniul fores­tier, cât şi în cel agricol. Lu­crăm şi la dezvol­tarea de utilaje noi şi ne propunem ca anul acesta să lansăm pe piaţă aceste produse”, a declarat Mircea Eugen Oltean, şeful IRUM Reghin.

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM şi-a bugetat pentru 2020 un program de investiţii de peste 9 mil. euro pentru construirea unei noi hale de producţie şi achiziţia unor echipamente moderne de prelucrări mecanice, în special pentru producerea de angrenaje cu roţi dinţate, dar şi pentru vopsire. 

Compania va continua în acest an investiţiile în cercetarea şi dezvoltarea de noi utilaje, odată cu extinderea Centrului de Cercetare şi Dezvoltare pentru Utilaje Agricole şi Forestiere iFOR, la Cluj-Napoca. Compania a primit anul trecut şi un ajutor de stat prin care producătorul şi-a asumat crearea a 50 de noi locuri de muncă.

Compania produce în fabrica din Reghin tractoare şi utilaje TAF (tractoare articulate forestiere), utilaje agricole, încărcătoare, transportoare, echi­pamente pentru întreţinerea dru­murilor forestiere, însă fabrică şi piesele aferente acestora. În 2018, IRUM a finalizat execuţia şi omolo­garea de tip a noului tractor agricol românesc, denumit „TAGRO“, un pro­iect ce aparţine în totalitate companiei din Reghin. 

Companiile IRUM şi Maviprod, controlate de familia Oltean din Reghin, au ajuns în 2018 la un business cumulat de 47,5 mil. euro, mai mult cu aproximativ 20% faţă de anul anterior. Principalul acţionar al companiei IRUM este Maviprod din Reghin, cu o participaţie de 93,47%, restul acţiunilor fiind deţinute de persoane fizice. Compania Maviprod este deţinută integral de Violeta Oltean, soţia lui Mircea Eugen Oltean.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments