19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, mai 24, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂGermanii de la Huf au deschis un centru de cercetare şi dezvoltare...

Germanii de la Huf au deschis un centru de cercetare şi dezvoltare în ISHO Offices din Timişoara, unde vor lucra 200 de oameni

Producătorul german de sisteme de închidere pentru autoturisme Huf România vrea să ajungă la 200 de angajaţi în noul centru de cercetare şi dezvoltare inaugurat în ISHO Offices din Timişoara, dezvoltat de Mulberry Development, companie fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor.

În prezent, peste 120 de angajaţi lucrează în centrul Huf în Timişoara, pe o su­prafaţă închiriată de 2.000 mp de birouri. Echipa Huf R&D din Timişoara a fost relocată în decembrie 2019 în cam­pusul ISHO, proiect care dispune de 50.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri şi urmează să fie finalizat în totalitate în 2021.

”În ultimele luni, Huf România şi-a intensificat eforturile de recrutare a tinerelor talente pentru a-şi extinde echipa la dimensiunea planificată. (…) Echipele din România lucrează la proiecte software pentru clienţi precum Audi, BMW, Ford, GM şi PSA, dezvoltând sisteme de intrare pasivă, senzori pentru deschiderea automată a portbagajului sau soluţii inovatoare de interfaţare cu sistemul de telefonie mobilă”, a declarat Michael Supe, chief operating officer şi membru al Consiliului de Administraţie al Huf.

Huf România are în prezent peste 520 de angajaţi, din care aproximativ 400 de oameni lucrează la fabrica din Arad, unde compania produce mânere exterioare pentru uşi, încuietori, capace de la rezervorul de combustibil şi suportul pentru acesta, pentru clienţi precum VW Group, Mercedes, BMW, PSA, Renault-Nissan şi Volvo. În cadrul centrului de cercetare si dezvoltare Huf din Timişoara, lucrează peste 120 de specialişti şi ingineri software. Anul trecut, Huf a angajat peste 100 de oameni în ambele site-uri.

Huf România a fost înfiinţată în anul 2006 la Arad şi face parte din grupului Huf, producător de echipamente pentru accesul, securitatea şi imobilizarea autovehiculelor. Businessul a fost fondat acum mai bine de 100 de ani, ca şi afacere de familie, de Ernst Hülsbeck şi August Fürst în oraşul Velbert, din Germania. În exerciţiul financiar 2019, grupul Huf a generat vânzări de aproximativ 1,1 miliarde de euro şi a angajat aproximativ 9.300 de persoane în întreaga lume.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments