web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Trei clujeni investesc 14 mil. euro în construcţia unui parc logistic de 24.500 mp lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania

Trei clujeni investesc 14 mil. euro în construcţia unui parc logistic de 24.500 mp lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania

Urbano Parks, firmă fondată de trei antreprenori din Cluj Napoca, investeşte 14 milioane euro pentru constucţia parcului logistic Urbano Cluj Vest (UCV), care va fi finalizat până la finele acestui an. Depozitul logistic este situat în zona Floreşti-Gilău, cu acces direct la DN1, lângă nodul Gilău al Autostrăzii Transilvania (A3). Urbano Vest Cluj va avea o suprafaţă construită de 24.500 mp, suprafaţa totală a parcului fiind de 5 ha. Cei trei antreprenori implicaţi în proiect sunt Mircea Ilea, Alexandru Şerban şi Daniel Paraschiv. 

”Suntem un grup de dezvoltatori din Cluj-Napoca, cu o experienţă de peste 20 ani în real estate. În toţi aceşti ani, am înţeles nevoile pieţei şi, mai ales, facilităţile pe care le putem pune la dispoziţia clienţilor noştri pentru a le oferi un cadru optim pentru desfăşurarea activităţii lor”, a declarat Daniel Paraschiv, co-fondator Urbano Parks.

Mircea Ilea a fost unul dintre acţionarii companiei de televiziune prin cablu Seltron, vândută în 2007 către UPC. Daniel Paraschiv a fost director de dezvoltare pe Transilvania la CTP Invest, din 2018 în 2019, după ce lucrase anterior la EVW Holding şi Autoworld.

Prima fază a proiectului va fi livrată în primăvara acestui an, iar lucrările la faza a doua au început deja. Proiectul Urbano Vest Cluj va fi dat în folosinţă la capacitate maximă la finalul acestui an. Primele companii care au închiriat spaţii în depozit sunt firmele austriece Englmayer şi Schuller Eh`Klar, care au închiriat peste 4.500 mp spaţii de birouri, tehnice şi sanitare, şi spaţii de depozitare.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW