web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Afacerile reţelei de farmacii Ducfarm din Cluj au crescut cu 12%, la 220 mil. lei

Afacerile reţelei de farmacii Ducfarm din Cluj au crescut cu 12%, la 220 mil. lei

Reţeaua de 22 de farmacii Ducfarm din Cluj a avut anul trecut afaceri de 220 mil. lei, o evoluţie de 12% faţă de anul anterior. Planurile ac­ţio­narilor companiei în 2020 urmăresc păs­trarea cifrei de afaceri la acelaşi nivel cu anul trecut şi o eventuală extindere cu cel mult două unităţi, scrie Ziarul Financiar.

”Piaţa de retail farmaceutic continuă tendinţa de concentrare din anii anteriori. Intrarea unor noi competitori pe piaţă, prin achiziţia unor mici lanţuri şi care au acces direct la produsele farmaceutice prin socie­tă­ţile angro pe care le deţin, a crescut concu­renţa şi a scăzut accesibilitatea produselor. Sin­gura şansă pe care o avem este oferirea de servicii farmaceutice la standarde înalte, ceea ce generează costuri suplimentare”, a spus Radu Oprean, unul dintre acţionarii Ducfarm, citat de ZF.

Majoritatea farmaciilor Ducfarm sunt în oraşul Cluj-Napoca – 14 unităţi. Restul de farmacii sunt în Oradea, Baia Mare, Zalău, Turda, Floreşti. Compania este controlată de patru antreprenorii Radu şi Simona Oprean şi de Radu şi Sandra Gorcea.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW