web analytics
Sunteți aici

Producătorul de suplimente alimentare Dacia Plant din Braşov estimează o creştere de 10% a afacerilor

Producătorul de suplimente alimentare Dacia Plant din Braşov a raportat afaceri mai mari cu 10% în 2019, ceea ce a dus businessul la peste 35 mil. lei, potrivit Ziarului Financiar. După ce anul trecut a in­vestit 1 mil. euro într-o nouă secţie de siro­puri şi tincturi, dar şi un nou sediu de birouri, pla­nurile de investiţie pen­tru anul acesta urmăresc deschi­derea unui depozit.

”În 2020 vom continua investiţiile într-un nou depozit de produse finite de 1.300 mp şi digitalizarea acestuia. Spa­ţiul ne permite integrarea unui nou sistem automat de scanare şi facturare, ceea ce va creşte productivitatea şi va elimina semnificativ greşeala umană”, a spus Claudia Burghelea, director de marketing al Dacia Plant, citată de ZF.

Portofoliul Dacia Plant include 292 de produse, de la siropuri la cea­iuri, creme terapeutice, dar şi produse din gama de mâncare – dulceţuri, sucuri. Compania românească are o fabri­că la Braşov şi a fost înfiinţată în urmă cu 18 ani, fiind unul dintre cei mai mari producători de suplimente de pe piaţa locală. Businessul este deţinut de antreprenorii Călin Ianţa şi Radu Ionescu.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW