web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Distribuitorul de alimente congelate Calibra din judeţul Hunedoara investeşte 6 milioane de euro într-o unitate de procesare a cărnii de porc

Distribuitorul de alimente congelate Calibra din judeţul Hunedoara investeşte 6 milioane de euro într-o unitate de procesare a cărnii de porc

Calibra M&D Impex, companie ce activează pe piaţa românească de depozitare, lo­gistică şi distribuţie pentru alimentele con­gelate şi refrigerate, cu precădere din carne, situată în localitatea Bretea Streiului din judeţul Hunedoara, investeşte 6 mil. euro într-un spaţiu de procesare a cărnii de porc.

”Valoarea eligibilă a proiectului este de 6 mi­lioane de euro fără TVA, 50% din fonduri sunt de la AFIR, fonduri europene, şi 50% sunt fonduri proprii. Este o unitate de abatori­za­re şi procesare şi va avea o capacitate de 120 de capete de porci/oră”, potrivit repre­zentan­ţi­lor companiei Calibra M&D Impex. Calibra M&D Impex a fost înfiinţată în 1995 de antreprenorul Nicolae Miclea (50 ani), iar în 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 45,7 milioane de lei, în creştere cu 9% faţă de anul precedent.

Activitatea companiei este structurată pe trei domenii: servicii de logistică pentru produse congelate şi refrigerate; distribuţie de produse congelate şi refrigerate şi 11 magazine proprii de desfacere a cărnii proaspete şi con­ge­late în trei judeţe din ţară, conform datelor publi­cate pe site-ul firmei. Calibra are în por­to­foliu peste 200 de produse congelate sau refri­gerate, precum carne şi produse din carne de păsăre, carne şi produse din carne de porc, carne şi produse din carne de vită, peşte şi pro­duse din peşte, legume congelate sau lactate.

Compania distribuie produsele în nouă ju­de­ţe din ţară, în Hunedoara, Alba, Timiş, Arad, Caraş-Se­verin, Cluj, Sibiu, Gorj, Mehe­dinţi, în retail, către procesatori sau către HoReCa. Compania are un depozit frigorific situat în lo­ca­li­tatea Bretea Streiului, cu o capa­ci­tate de depo­zitare de 800 de tone repartizată în şase depo­zi­te de congelare şi trei de refri­ge­rare. De ase­me­nea, deţine un parc auto de zece auto­ca­mioa­ne frigorifice şi autoturisme ale forţei de vânzare.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW