web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa din Reghin a avut afaceri de 30 mil. euro în 2019

Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa din Reghin a avut afaceri de 30 mil. euro în 2019

Producătorul de lacuri, vop­se­le şi alte materiale pentru con­strucţii Daw Benţa, deţinut de antre­pre­norul Remus Aurel Benţa, a rea­lizat în 2019 o cifră de afaceri con­solidată de 29,3 mil. euro în cele trei ţări în care are acti­vitate – Ro­mâ­nia, Bul­ga­ria şi Repu­blica Mol­dova. Avansul este de circa 10% com­parativ cu 2018, scrie Ziarul Financiar.

”Anul 2019 a fost un an de referinţă, am făcut paşi consistenţi în dezvoltarea şi conso­lidarea activităţii companiei. A fost de asemenea anul expansiunii”, spun reprezentanţii companiei, citaţi de ZF.

Tot anul trecut, Daw Benţa a inau­gurat un magazin de materiale de construcţii Caparol în Republica Moldova, mai exact în localitatea Bălţi. Pe fondul tuturor acestor inves­ti­ţii, compania estimează o creştere de 10% a cifrei de afaceri în 2020. Platforma pe care se găsesc fabricile Daw Benţa de vopsele şi tencuieli, adezivi pentru termoizolaţii şi polistiren expandat se află în Sâncraiu de Mureş, judeţul Mureş.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW