web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Lotus Center a devenit cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea după achiziţia complexului Oradea Plaza

Lotus Center a devenit cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea după achiziţia complexului Oradea Plaza

Lotus Center, companie controlată majoritar de familia Mudura, a achiziţionat recent complexul Oradea Plaza aflat în portofoliul dezvoltatorului Portico Investments România, devenind astfel cel mai mare proprietar de centre comerciale din Oradea.

”Interesul pentru achiziţia Oradea Plaza a fost semnificativ atât din partea investitorilor internaţionali, cât şi din partea investitorilor locali. Oradea este un oraş cu o dezvoltare impresionantă în ultimii ani, care a atras sute de milioane de euro din fonduri europene şi investiţii private. Oraşul are un potenţial bun de dezvoltare economică şi imobiliară”, spune Robert Miklo, Director Investment Services la Colliers International, companie implicată în consilierea tranzacţiei.

Tranzacţia face parte din strategia Portico Investments de a-şi extinde amprenta în România prin achiziţia mai multor spaţii de retail cu chiriaş unic din Capitală şi din alte oraşe mari din ţară, transmit reprezentanţii Colliers International.

Lotus Center, deţinută de Alexandru Mudura (85%), Elisabeta Ileana Mudura (10%) şi Felicia Cornelia Tent (5%), potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro, mai are în portofoliu şi centrele comerciale Lotus Retail Park, Oradea Shopping City, Trade Center şi Lotus Center.

Oradea Plaza este un proiect imobiliar mixt poziţionat în centrul civic al oraşului, care dispune de o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 7.900 de metri pătraţi distribuiţi egal între birouri de clasa A şi spaţii de retail, la care se adaugă 2.400 de metri pătraţi de teren liber pentru dezvoltare viitoare.

Complexul are în prezent chiriaşi de retail din toate ariile, de la servicii bancare sau de telefonie, până la farmacii, cafenele, magazine de fashion şi un loc de joacă pentru copii, printre care eMag, Carrefour, Staer, Sensiblu, Medlife, NN sau BRD.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW