22.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURImömax dă tonul primăverii în 2020! Descoperă cele 3 noi trenduri de...

mömax dă tonul primăverii în 2020! Descoperă cele 3 noi trenduri de primăvară pentru dimineți însorite acasă în trend (P)

La început de februarie, iarna se domolește și soarele trezește noi emoții în casele noastre. Ce ziceți de puțin aer proaspăt pentru minte și căminul nostru, presărând pete de culoare și lumină?

Bine ați venit în lumea primăverii mömax! Aici veți găsi tendințele actuale pentru un început cald de primăvară. Fie că sunt culori pastelate, aspect pigmentat terrazzo sau modele izbitoare, marcate de culori strălucitoare, la mömax găsim câte ceva pentru fiecare gust!

În primul sezon debordăm de energie în amurgul „Violet dreams”, coloratul „Terrazzo” sau tropicalul „Monkey Island”.

Magazinele mömax din Timișoara și Oradea sunt pregătite să ne facă primăvara deosebit de frumoasă. Haideți să descoperim inspirația de primăvară!

Violet Dreams

Culorile luminoase și prietenoase sunt din nou la modă în acest an. Lasă-te încântat de ușurința și confortul stilului Violet Dreams.

Lavandă, purpuriu, liliachiu, la care se adaugă nuanțele asociate irișilor, strugurilor, prunelor, smochinelor, sfeclei coapte, murelor și afinelor s-au întors acum în lumea modei și a tendințelor. Aceste culori creează dispoziția calmă și senină pe care o căutăm în diminețile răcoroase și în serile tăcute, cu vise violet.

Un nou covor, perne azurii, lumânări roz-pal și o veselă fină pot transforma camera de zi într-un loc perfect confortabil acasă în trend.

Terrazzo

Terrazzo – fragmente colorate, amestecate în mod sălbatic pe un fundal simplu: noua tendință interioară, care arată la fel de fericită ca și rămășițele unei sărbători îmbelșugate.

Aspectul Terrazzo face o adevărată revenire: podeaua de piatră cu o istorie lungă este mult mai mult decât doar design; aceasta face parte din frumoasele culturi ale portughezilor și italienilor! Tendințe în culorile alb, roz, albastru deschis oferă un fler confortabil.

Decorul Terrazzo poate fi îmbrățișat perfect în bucătării, dar și în dormitoare! Datorită designului atemporal și culorilor ușor combinabile, este ușor să setați aceste accente frumoase. 

Timpul acasă trebuie să fie petrecut confortabil și elegant. O atenție deosebită micilor detalii poate schimba complet atmosfera din casă, iar o pătură pufoasă și pernele moi nu ar trebui să lipsească din niciun living! 

Chiar și un covor mic te poate atrage ca un safir și poate face livingul să arate rafinat.

Monkey Island

Odată cu trendul Monkey Island, sentimentele de primăvară tropicală vă vor copleși fiecare colț ascuns. Noile accente-vedetă pot fi felinare, vaze, lămpi, prosoape noi sau fețe de masă.  Mobilierul industrial maro este o combinație-cheie alături de plantele de casă și un covor de iută. 

O masă frumos așezată este, desigur, punctul central al living-ului, iar galbenul nu este doar simbolul ochiului absolut – soarele, dar oferă, de asemenea, camerei tale de zi o atmosferă casnică și confortabilă. 

Punctele mici de interes, cum ar fi perne, pături, candelabre și perdele rotunjesc perfect camera de zi și dau impresia că ne aflăm pe tărâmurile exotice la care visăm.

Primăvara aceasta ai curaj să-ți colorezi locuința și să descoperi noi tendințe!

E timpul să te simți bine acasă în trend cu mömax!

Unde ne găsești?

mömax are 2 magazine deschise în Timișoara și Oradea.

Magazinul din Timișoara este primul magazin mömax deschis în România în 2018 și pregătește cele mai bune oferte pentru aniversarea de 2 ani în luna martie, bucurându-se de aproape 2 milioane de clienți de la deschidere!

Magazinul de la Oradea este nou deschis și reprezintă cel mai mare magazin mömax din România.

Acesta aduce peste 26.500 de articole de mobilier și decorațiuni interioare în valoare de 4,7 milioane euro.

mömax  Oradea se situează pe două mari etaje ce cumulează o suprafață dublă față de cel din Timișoara: peste 8.000 mp, la care se adaugă un spațiu de depozitare de 4.000 mp depozit interior și 4.000 de mp depozit exterior, situat la mică distanță). Magazinul are disponibilă o parcare de 1.000 de locuri.

DESCOPERĂ OFERTELE DE DESCHIDERE mӧmax ORADEA ÎN NOUL PROSPECT!

Mai multe detalii pe https://www.moemax.ro/ și pe https://www.facebook.com/moemaxRomania/ .

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments