web analytics
Sunteți aici

Antreprenorul Cosmin Foltuţiu a investit 70.000 de euro într-o fabrică de cădiţe pentru duş în Oradea

Cosmin Foltuţiu s-a întors în România după mai mulţi ani petrecuţi în Spania şi a fondat, în 2018, o firmă care produce cădiţe pentru duş. Fabrica funcţionează în Oradea, sub numele Imperma, scrie Ziarul Financiar.

”Povestea a început prin luna iulie a anului 2018, în Spania. La insis­ten­ţele unui bun pri­e­ten, am decis să deschid o mi­că fabrică în România, şti­ind că aici nu exista niciun pro­ducător de ase­me­nea că­di­ţe de duş”, po­ves­teşte Cosmin Foltuţiu.

În septembrie 2018 a înfiinţat com­pa­nia, apoi a mers în Spania pentru a cumpăra matriţele şi utilajele necesare pen­tru fabricarea cădiţelor de duş. În ianua­rie 2019 a pus bazele fabri­cii, iar în apri­lie anul trecut a început producţia.

”În 2006 am plecat în Spania. Am înce­put să muncesc în agricultură şi în diverse fa­brici, iar în ultimii trei ani am muncit într-o fabrică unde făceam că­di­ţe de duş. Acolo am furat meseria”, spune antreprenorul.

Investiţia lui pentru a demara producţia a fost de 70.000 de euro, iar din aprilie 2019 până la sfârşitul anului, vânzările de cădiţe îi aduseseră lui Cosmin Foltuţiu venituri de 37.000 de euro, el fiind singurul angajat. Businessul Imperma este operat prin intermediul companiei Sanidecor Creation.

”Planurile pentru 2020 sunt mari. Doresc să accesez fonduri europene pentru a mă extinde. Intenţionez să caut distribuitori în afara ţării, să conving dezvoltatorii imobiliari să pună cădiţele noastre în apartamente. Vreau să fabric şi lavoare, blaturi pentru baie, plăci pentru placarea pereţilor, toate din material compozit”, spune Cosmin Foltuţiu.

Mai mult, începând din 2020, el vrea să înceapă să-şi vândă cădiţele pentru duş şi în reţele de bricolaj ca Dedeman sau Leroy Merlin. Momentan, vânzările se fac prin intermediul distribuitorilor din ţară care comercializează astfel de produse, prin magazinul online propriu Imperma, dar şi prin platforma eMag.

Cădiţele sunt destinate atât locuinţelor, cât şi altor tipuri de spaţii, precum hoteluri, pensiuni, spa-uri. În prezent, există trei colecţii de cădiţe de duş sub brandul Imperma.

Sursa Foto: Facebook Imperma

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW