6.7 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAfacerile furnizorului de echipamente electrice Electroglobal Cluj au crescut cu 12% în...

Afacerile furnizorului de echipamente electrice Electroglobal Cluj au crescut cu 12% în 2019

Furnizorul de soluţii şi echipamente electrice pentru sistemele de automatizări in­dustriale, acţionări electrice şi sisteme de ilu­minat Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a în­registrat anul trecut o creştere de peste 12% a cifrei de afaceri, la aproximativ 112 mil. lei (23,6 mil. euro), potrivit Ziarului Financiar.

Pentru anul 2020, managementul Electroglobal se aşteaptă la o menţinere a creşterii înregistrate în 2019, cu accent pe partea de servicii, în funcţie de evoluţia pieţei.

”Datorită dinamicii pieţei de materiale electrice şi măsurilor de eficientizare ope­ra­ţională ne-am consolidat cotele de pia­ţă şi sun­tem pregătiţi să ne implicăm în dezvolta­rea proiectelor viitoare, astfel încât să conti­nuăm creşterea şi în anul 2020”, a de­clarat Radu Ciorba, di­rec­tor general şi unul dintre acţionarii Electroglobal, citat de ZF.

Compania Electroglobal furnizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate programabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, indus­trie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.

Clujenii dezvoltă de la zero o capacitate nouă de producţie şi eficientizează un sistem existent prin consultanţă, proiectare de sisteme de automatizări, acţionări şi luminotehnică, uzinare tablouri electrice de distribuţie şi automatizare, integrarea siste­melor, dezvoltare software de automatizări, asistenţă tehnică pentru montaj, punerea în funcţiune şi service. Electroglobal derulează proiecte de automatizări în infrastructură – staţii de tratare a apei, industria chimică, a materialelor de construcţii şi automotive, iluminat cu LED, în industria textilă şi sectorul medical.

Electroglobal a fost înfiinţată în anul 2004 la Cluj, ca distribuitor de materiale şi echi­pamente electrice ale unor importanţi pro­ducători europeni, fiind controlată în pre­zent de Radu Ciorba Cristian şi de Maksay Csaba, în condiţiile în care, cel de-al trei­lea asociat, Ioan Ciorba, s-a retras în 2015 din companie. La momentul înfiinţării, Electro­global era deţinută de către 4 an­tre­pre­nori (2 cetăţeni români şi 2 cehi). Compania clu­jea­nă a aniversat anul trecut 15 ani de activitate, fiind condusă de Radu Ciorba.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments