19.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 30, 2023
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTVlad Mihail şi Darius Lumperdean au investit 85.000 de euro într-un restaurant...

Vlad Mihail şi Darius Lumperdean au investit 85.000 de euro într-un restaurant specializat în wurstgeri la Târgu-Mureş

Antreprenorii Vlad Mihail şi Darius Lumperdean, cu o experienţă de peste zece ani în domeniul asigurărilor, au început în 2018 să se gândească la conceptul unui restaurant specializat în wurstgeri, pe care l-au deschis în octombrie 2019 la Târgu-Mureş. Pasiunea pentru mâncarea vieneză i-a determinat să inves­teas­că 85.000 de euro, din care 33.000 de euro au fost fonduri europene, potrivit Ziarului Financiar.

”Bear King este un vis care a devenit realitate. În 2018, în luna august, am depus un proiect prin programul StartActiv Centru pentru a obţine finanţare euro­peană. Proiectul a fost aprobat, iar visul nostru s-a transformat într-un restaurant premium cu specific vienez pentru locuitorii din Târgu-Mureş, în care vedeta este wurstgerul”, a spus Vlad Mihail, cofon­da­tor al Bear King, citat de ZF.

Bear King este un restaurant de nişă, situat în Târgu-Mureş, cu o capacitate de aproximativ 30 de locuri. Conceptul a avut priză la public încă de la început, spun antreprenorii, în zilele de weekend numărul clienţilor fiind unul semnificativ pentru un business la început de drum. Wurstgerii, cârnaţi spe­ci­fici Germaniei şi Austriei, sunt aduşi din Austria, chiflele sunt produse local, iar berea comercializată este produsă local sau adusă din Germania. Cei doi fondatori doresc să înregistreze la OSIM conceptul de wurstgeri, tocmai pentru a putea pregăti în detaliu planurile de extindere pentru brandul creat la Târgu-Mureş.

Cel mai solicitat meniu cu wurst costă 26 de lei. Pe lângă savurarea wurstge­rului în restaurant alături de o bere la draft, clienţii pot comanda produsele din meniul Bear King şi acasă sau la birou, compania având parteneriate cu firme de livrări. De altfel, anul acesta fondatorii îşi propun să înfiinţeze propriul serviciu de livrări.

Vlad Mihail şi Darius Lumperdean îşi doresc să dezvolte produsele şi serviciile pe care le oferă şi chiar să îşi mărească echipa, care este în prezent formată din 16 persoane.

”Ne-am propus ca la finalul anului 2020 să ajungem la 500.000 de euro cifră de afaceri, un obiectiv îndrăzneţ, dar credem că vom reuşi. Pe termen scurt ne dorim să ne consolidăm pe piaţă, pe termen mediu două vrem să mai deschidem două locaţii la Cluj şi Oradea, iar apoi vrem să francizăm conceptul, să îl ducem în cât mai multe locaţii din România”, a spus Darius Lumperdean. Cei doi antreprenori nu exclud nici deschiderea unei alte locaţii în Târgu Mureş, dar momentan se concentrează pe penetrarea altor pieţe.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments