web analytics
Sunteți aici

Reţeaua de francize Re/Max a înregistrat anul trecut comisioane de 4,5 mil. euro din tranzacţii imobiliare

RE/MAX România, reţea de francize din sectorul imobiliar, a înregistrat anul trecut comisioane de 4,55 milioane de euro, în creştere cu peste 50% faţă de anul precedent, iar pentru 2020 compania vizează o creştere de aproximativ 35%, până la 6,1 milioane de euro.

Numărul de tranzacţii imobiliare derulate prin intermediul birourilor RE/MAX a crescut anul trecut cu peste 40%, având o valore cumulată de 150 milioane de euro. Dintre acestea, 64% au fost vânzări, iar 36% de închirieri. Reţeaua locală RE/MAX a încheiat anul 2019 cu peste 50 de birouri francizate şi peste 450 de membri.  

”Afacerile RE/MAX au continuat să crească şi anul trecut în acord cu strategia noastră de expansiune, iar pentru anul în curs suntem la fel de optimişti. Mizând în continuare pe dezvoltarea reţelei în parametrii stabiliţi, precum şi pe tendinţele pozitive ale pieţei, estimăm o creştere de circa 35% a cifrei de afaceri până la finele anului”, a declarat Răzvan Cuc, Preşedintele RE/MAX România.

Cele mai numeroase intermedieri s-au realizat pe segmentul rezidenţial, cu o pondere de 84%,  în timp ce 8% din tranzacţii au fost pe segmentul office&comercial, 4% terenuri, iar circa 4% au fost pe industrial, hoteluri sau proprietăţi speciale. În topul oraşelor cu cele mai multe tranzacţii realizate de birourile RE/MAX se situează Bucureşti, care a surclasat anul trecut, după o perioadă de trei ani, birourile din Cluj-Napoca. Clasamentul din 2019 a fost completat de Sibiu şi Braşov. Pentru anul curent compania are în plan creşterea numărului de birouri la peste 60 de unităţi şi a numărului de agenţi, până la 660 de membri.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW