web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Un constructor din Mureş a făcut afaceri de 15 mil. lei din construirea de terenuri de sport

Un constructor din Mureş a făcut afaceri de 15 mil. lei din construirea de terenuri de sport

Atlas Sport, o companie din judeţul Mureş specializată în construcţii sportive, şi-a majorat afacerile de circa 13 ori în ultimii cinci ani, încheind anul 2018 cu un business de 14,9 milioane de lei, potrivit celor mai recente date publice disponibile. Faţă de anul anterior, businessul din 2018 a crescut cu 26%. Compania numără 74 de angajaţi şi a construit până acum mai multe baze sportive atât în România, cât şi în Europa.

Atlas Sport este deţinută integral, potrivit datelor de pe platforma Confidas, de Emanuel Toma. Din rândul proiectelor finalizate până acum fac parte mai multe terenuri în Braşov, Covasna, Mureş, Neamţ, Bacău, Alba, dar şi în afara ţării, în Austria. Pentru un teren de fotbal descoperit investiţia este, în medie, de 50.000 de euro. Anual, Atlas Sport construieşte circa 50 de terenuri şi baze sportive. Majoritatea proiectelor sunt în domeniul public, însă, uneori, beneficiarii sunt investitori privaţi.

Sursa Foto: Atlas Sport

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW