18.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, mai 18, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTBraşoveanul Claudiu Neamţu a creat brandul de tricouri pentru fitness MuskOx şi...

Braşoveanul Claudiu Neamţu a creat brandul de tricouri pentru fitness MuskOx şi vrea să deschidă anul acesta o fabrică proprie

Claudiu Neamţu, cu experienţă de 19 ani în domeniul vânză­rilor, a pornit de la pasiunea pentru fitness când a creat MuskOx, un brand de tricouri destinate activităţilor fizice. Afacerea pornită în Braşov are în centrul colecţiei tricoul activator, care îşi schimbă mesajul scris pe el în momentul în care purtătorul ajunge la punctul maxim de efort fizic, potrivit Ziarului Financiar.

”Povestea noastră pleacă din do­rinţa de a contopi fitnessul cu moti­vaţia. Ne dorim ca hainele noastre să trans­mită forţa de care dă do­va­dă Boul Moscat (traducere pen­tru MuskOx – n. red.), o for­ţă care îl aju­tă să răz­beas­că în cele mai vitre­ge con­di­ţii”, poves­teşte Claudiu Neamţu.

Designul tricourilor este realizat în România, însă producţia are loc în China, deoarece Claudiu Neamţu spune că nu a găsit local un producător care să facă serii mici de tricouri.

”La finalul lui 2020, vrem să deschidem prima noastră fabrică de textile în Braşov. Tot pentru 2020, ne dorim să extindem piaţa de distribuţie a produselor noastre. Ne dorim să intrăm pe pieţele din Bulgaria, Ungaria şi Polonia”, mai spune Claudiu Neamţu.

Potrivit planurilor pe care şi le-a făcut deja, investiţia în fabrica proprie va fi de circa 200.000 de euro. Până la deschiderea fabricii sale, Claudiu Neamţu se gândeşte să mute producţia în Europa – fie în Polonia, fie în Lituania, pentru a gestiona mai uşor co­menzile. Afacerea a fost lansată în octombrie 2019, primele tricouri fiind însă produse în primăvara anului trecut, după o investiţie de peste 60.000 de euro făcută de Claudiu Neamţu şi încă un asociat.

Un tricou MuskOx ajunge să coste apro­xi­mativ 100 de lei. Vânzările se fac pe site-ul propriu, dar şi prin in­ter­mediul platformei eMag. Pe lângă bumbac, tri­courile conţin spandex –o fibră sintetică elastică, necesară pentru hainele de fitness. Pe lângă dezvoltarea brandului MuskOx, Claudiu Neamţu vrea să dez­volte o platformă online de comu­ni­ca­re cu traineri din domeniul fitness-ului, cu nutriţionişti sau psihologi.

Anterior deschiderii propriei afaceri, Claudiu Neamţu a lucrat ca director comercial într-o fabrică producătoare de zahăr. Astăzi, din echipa MuskOx, pe care o coordonează, fac parte şapte oameni, printre care un fotograf, un responsabil de social media şi mai mulţi traineri.

Sursa Foto: Facebook MuskOx

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments