web analytics
Sunteți aici
Home > AFACERI LA ÎNCEPUT > Antreprenorul Mădălin Pop din Braşov a câştigat peste 50.000 de euro din lădiţe de lemn fabricate în atelierul de tâmplărie al familiei sale

Antreprenorul Mădălin Pop din Braşov a câştigat peste 50.000 de euro din lădiţe de lemn fabricate în atelierul de tâmplărie al familiei sale

Antreprenorul Mădălin Pop din Braşov a început să producă în urmă cu aproape doi ani lădiţe din lemn în atelierul de tâmplărie al familiei sale. Sub brandul Durbane Urbane, el face lădiţe în scop atât practic, cât şi estetic, potrivit Business Magazin.

”Site-ul lădiţe.ro a apărut la sfârşitul anului 2017, însă ideea lui a început încă din anul 2016. Ideea a venit în momentul în care în atelierul nostru de tâmplărie ne-a intrat o cerere pentru acest gen de produse, de la administratorul unui hotel din Drobeta-Turnu Severin, care ne-a spus că ar vrea să-i facem un raft. Am proiectat, am creat proiectul, l-am predat clientului. Am văzut că există cerere pentru acest tip de produs şi am început să facem mai multe. La început am vândut pe OLX”, povesteşte Mădălin Pop, citat de Business Magazin.

În 2018, businessul cu lădiţe a generat afaceri de 250.000 de lei (circa 54.000 de euro), însă cererile numeroase ar fi putut aduce şi mai multe vânzări, problema fiind că lipsa unui număr suficient de angajaţi a împiedicat onorarea tuturor comenzilor. Durbanele urbane poartă nume care amintesc de personaje din poveştile şi legendele româneşti, printre care Cosânzeana, Dochia, Neghiniţă şi Făt-Frumos. Cea mai mică lădiţă – Neghiniţă – costă 15 lei, iar cea mai scumpă – momentan în stadiul de prototip – va ajunge la 130 de lei.

Sursa Foto: facebook ladite.ro

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW