web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de mobilă Aramis Invest din Baia Mare a ajuns la afaceri de 250 mil. euro în 2019

Producătorul de mobilă Aramis Invest din Baia Mare a ajuns la afaceri de 250 mil. euro în 2019

Producătorul de mobilă Aramis Invest din Baia Mare, controlat de antreprenorii locali Vladimir Iacob şi Marius Şelescu, a finalizat anul 2019 cu o creştere a cifrei de afaceri de 7% faţă de anul precedent, potrivit Ziarului Financiar. Astfel, cifra de afaceri a celui mai mare pro­ducător de mobilă de pe plan local s-a situat în 2019 la peste 1.142 mi­l. lei (circa 250 mil. euro).

”În 2020 ne aşteptăm la o creştere de aproximativ 5% atât pe categoria articolele tapiţate, cât şi pe cea de saltele”, a declarat Alexandru Griguţă, CFO al Aramis Invest, cel mai mare producător şi exportator de mobilă de pe plan local.

Compania din Baia Mare a intrat în 2018 pentru prima dată în topul celor mai mari 50 de exportatori din economie, pe poziţia 49, fiind cel mai mare expor­tator cu capital românesc. În primele nouă luni de anul trecut, Aramis Invest s-a situat pe prima poziţie în topul celor mai mari expor­tatori controlaţi de antreprenori lo­cali. Producţia de mobilă a companiei Aramis Invest din Baia Mare ajunge aproape inte­gral la export.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW