web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Consiliul Judeţean Cluj a investit peste 6,5 mil. lei pentru achiziţia a 33 de noi echipamente şi aparaturi medicale performante pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj a investit peste 6,5 mil. lei pentru achiziţia a 33 de noi echipamente şi aparaturi medicale performante pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

Consiliul Judeţean Cluj a achiziţionat 33 de noi echipamente şi aparaturi medicale de ultimă generaţie care au fost date în folosinţă în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unitate medicală aflată în subordine.

Valoarea echipamentelor cumpărate din bugetul propriu al forului administrativ judeţean este de peste 6,5 mil. de lei (aproximativ 1,4 mil. euro), potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Cluj. Spitalul Clinic de Recuperare Cluj a fost dat în folosinţă în luna mai a anului 1978, având o suprafaţă totală de peste 23.000 mp.

Personalul unităţii este format din 537 de angajaţi, aparţinând diferitelor categorii profesionale, care asigura desfăşurarea actului medical pentru un număr mediu de 11.000 pacienţi spitalizaţi anual pe cele 406 paturi şi circa 60.000 de pacienţi trataţi ambulatoriu.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW