1.7 C
Cluj-Napoca
joi, februarie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEAL2020 îi aduce pe orădeni ''acasă în trend''. Joi, 16 ianuarie, ora...

2020 îi aduce pe orădeni ”acasă în trend”. Joi, 16 ianuarie, ora 07.00 – cel mai mare mӧmax din România își deschide porțile la Oradea Shopping City. Păzea că vin cele mai calde oferte de mobilier și accesorii în trend pentru anul nou la mӧmax Oradea! (P)

Oradea își menține locul în topul celor mai sigure orașe din România. Însă în 2020 va concura și pentru cel mai în trend oraș, deschizând cel mai mare magazin mӧmax de mobilă și decorațiuni interioare din România.

”mӧmax Oradea este primul obiectiv propus și realizat pentru 2020. Începem noul an cu un proiect de extindere a brandului mӧmax în România. Dacă la Timișoara ne-am bucurat de 2 milioane de clienți în mai puțin de 2 ani, suntem încrezători că la Oradea vom continua cu succes povestea mӧmax în România, oferind un sortiment de 3 ori mai vast de mobilier și decorațiuni de interior. Vă invit călduros în acest nou an să vă bucurați de două etaje amenajate la cel mai nou standard european mӧmax al XXXLutz pentru design interior. Scopul nostru este să facem milioane de români fericiți în propria casă, în trend!”, declară Janos Grigassy, Country Manager mӧmax România.

Au mai rămas 3 zile până la mult așteptata deschidere mӧmaxla Oradea Shopping City. Suntem gata să dăm buzna în două etaje extinse și amenajate în culori, tipare și țesături în stil austriac. Clasic, vintage, rustic sau modern, ne așteaptă peste 12 000 metri pătrați dedicați unui tărâm nou ce se lasă cucerit de către clienții în căutare de frumos și diferit. Magazinul pune la dispoziție o gamă diversificată de mobilier la prețuri accesibile și aranjamente interioare în trend pentru 2020, menite a transforma spațiul interior într-un cămin modern, însuflețit și sofisticat.

”Momentul pe care l-am pregătit cu mult entuziasm este acum gata de a lua amploare! Ne bucurăm să anunțăm oficial deschiderea celui mai mare mӧmax din România, aici la Oradea. Vom tăia panglica joi, 16 ianuarie la ora 07.00, la magazinul nostru din incinta Oradea Shopping City, la intrarea de pe Calea Aradului nr. 87. Clienții noștri se vor putea bucura de mobilă, decoraţiuni şi accesorii în design-uri deosebite și diverse, la prețuri avantajoase. Vă invităm să fiți printre primii care participă la marea deschidere mӧmax Oradeaşi beneficiază de surprizele speciale pe care le-am pregătit. Bucurați-vă de un tur mӧmax Oradea pentru a fi acasă în trend!”, Janos Grigassy, Country Manager mӧmax România.

Fie că este vorba de locul destinat muncii, de camera copilului sau de locul unde iei cina în familie, mömax este pregătit să te întâmpine cu tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma spațiul într-un cămin cald, personalizat pe gustul tău unic. O gamă largă de mobilier, textile, perdele, articole de copii, lămpi, covoare orientale şi multe alte surprize vor întâmpina clienții din Oradea încă din prima zi.

Peste 30 de bucătării state-of-the-art etalate, 22 de băi sclipitoare complet expuse, 4 apartamente complet mobilate si decorate sunt gata să ne fure ochii și să ne ofere inspirație pentru a fi acasă în trend în 2020. mӧmax Oradea este desemnat ca fiind un magazin – etalon, devenind punctul de referință al tuturor magazinelor mӧmax din România și internațional. mӧmaxdispune de 1.000 de locuri de parcare destinate noilor clienți din Oradea.

În semn de ”Bun venit!”, municipalitatea Oradea a bugetat reintroducerea unei stații de autobuz în parcarea Oradea Shopping City, începând cu 14.01.2020 pentru liniile 19 și 23. Drumul către mӧmax Oradea este acum accesibil tuturor! Așadar, orădeni, fiți gata de o nouă experiență de cumpărături în trend cu mӧmax Oradea, începând cu 16 ianuarie, ora 07.00, la Oradea Shopping City!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments