web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > CBRE: Clujul mai poate susţine un mall datorită dezvoltării

CBRE: Clujul mai poate susţine un mall datorită dezvoltării

Clujul mai are nevoie de un mall pentru a face faţă expan­siunii puternice a oraşului, potrivit Laurei Bencze, account director, depar­ta­men­tul Property Management în cadrul com­paniei de consultanţă imobiliară CBRE.

”Piaţa din Cluj mai are loc de un mall în acest moment. Vorbim despre un oraş foar­te mare. Statisticile de 350.000 de locui­tori nu-i fac dreptate. Sunt peste 500.000 de lo­cui­tori acolo. Se lucrează foarte mult, există o dorinţă mare de consum şi are de unde susţine pe termen lung un al treilea mare centru comercial”, a declarat Laura Bencze într-un interviu pentru Ziarul Financiar.

”Anul 2020 va fi unul în care consumul va continua să crească. Avem o primă creştere a salariului minim pe economie, toate prognozele arată o creştere de 4% a PIB-ului şi consumul care va continua să urce. Există dorinţă de cumpărare, de a consuma. România a ieşit cu adevărat din criză în 2015, mai târziu decât celelalte pieţe europene. Suntem într-un ciclu economic diferit faţă de altele din trecut. Dacă înainte discutam de unul de opt ani, acum suntem într-unul de 12 ani la nivelul Europei de Vest şi SUA”, a subliniat Laura Bencze.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW