web analytics
Sunteți aici

Platforma de transport Bolt lansează în Cluj-Napoca un serviciu destinat pasagerilor care vor să călătorească cu automobile mai noi și mai confortabile

Platforma de transport Bolt a anunțat că va lansa un nou serviciu în Cluj-Napoca, Bolt Confort, destinat pasagerilor care vor să călătorească cu automobile mai noi și mai confortabile. Noua categorie permite accesul la o clasă superioară de mașini, precum Audi A6, BMW Seria 5 sau Mercedes E-Klasse.

Serviciul poate fi accesat din ecranul principal al aplicației și este plasat alături de opțiunea Bolt, iar ambele categorii apar ca opțiuni imediat după ce este selectată destinația finală. Această opțiune premium a fost implementată la cererea clienților, iar noul serviciu face parte din planul de extindere în orașele principale ale țării, potrivit companiei.

În Cluj-Napoca o călătorie cu Bolt Confort costă 2,25 lei/km și 0,35 lei/minut, iar tariful minim va fi de 10 lei. Șoferii parteneri înrolați în această categorie se pot aștepta astfel la venituri mai mari, având parte și de bonusurile zilnice oferite de Bolt, cu condiția să utilizeze automobile care să corespundă nivelului de calitate impus de compania de ride-hailing.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW