web analytics
Sunteți aici

Fraţii Florea din Alba investesc 10 milioane de euro într-o fabrică de prefabricate de beton

Compania Florea Grup din judeţul Alba, deţinută de fraţii Marcel şi David Florea, a demarat în acest an o in­vestiţie de peste 10 mil. euro în construcţia unei fabrici de prefa­bricate de beton în localitatea Strejnicu, judeţul Prahova, la 15 kilometri de municipiul Ploieşti.

Noua investiţie a companiei Florea Grup, care urmează să fie inaugurată anul viitor, va dubla producţia de pavaje a companiei, care împreună cu fabrica din Alba Iulia va însuma o capacitate totală zilnică de 12.000 mp. Noua unitate de producţie din Strejnicu va dispune şi de un showroom de peste 5.500 mp. Compania Florea Grup a lansat în vara anului 2017 brandul Florea Pavaje, odată cu inaugurarea fabricii de prefabricate de la Alba Iulia. Florea Pavaje are în portofoliu peste 600 de produse.

”Strategia de dezvoltare a Florea Grup urmăreşte trendul pieţei. Industria construcţiilor este în expansiune, iar consumatorii români realizează tot mai mult avantajele unei amenajări cu pavaje. Totodată, se înregistrează o efervescenţă mărită în segmentul lucrărilor publice”, a declarat Marcel Florea, director general al Florea Grup. Odată cu această dezvoltare, compania va trece şi printr-un proces de rebranding, potrivit comunicatului de presă al companiei.

”În cei aproape 25 de ani de activitate am învăţat că dezvoltarea unei afaceri trebuie să fie treptată, iar deciziile trebuie să fie calculate. Extinderea la nivel naţional vine într-o etapă de maturitate a companiei, când suntem convinşi că experienţa şi know how-ul în domeniu ne pot asigura competitivitate în această industrie”, a mai spus Marcel Florea.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a ajuns la 128 de milioane de lei, în vreme ce profitul s-a dublat faţă de anul anterior, situându-se la 9 mi. lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. În acelaşi timp, numărul mediu de angajaţi a ajuns anul trecut la 426, cu 28 mai mulţi decât în 2017.

Florea Grup este o companie cu capital privat integral românesc fondată de fraţii David şi Marcel Florea în anul 1996. Alături de investiţiile în producerea de prefabricate, Florea Grup activează în domeniul construcţiilor, al betoanelor, al mixturilor asfaltice şi al comerţului cu carburanţi. Industria hotelieră este un alt capitol de interes pentru Florea Grup, compania deţinând Hotel Transilvania şi Hotel Astoria din Alba Iulia. Cu o istorie de aproape un sfert de secol, Florea Grup este una dintre companiile mari din Transilvania, cu aproape 500 de angajaţi şi afaceri de 128 mil. lei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW